1. veiligheid
  2. slimme verlichting

Beste slimme verlichting kopen en vergelijken

Laatst bijgewerkt: 3 feb. 2023

Ga naar de top 10 slimme verlichtingen door hieronder op de button te klikken. Scroll naar onder en vergelijk de slimme verlichtingen met elkaar.

Onze favorieten: Beste 10 slimme verlichtingen [Top 10 lijst]

De top 10 slimme verlichtingen komt voort uit onze eigen interesses naar de beste slimme verlichting in de ogen van de consument. Wij hebben onderzoek gedaan naar online reviews die worden geschreven door kopers van de slimme verlichtingen. Zodoende zijn de 10 beste naar voren gekomen. Bij het uitkiezen van de reviews is rekening gehouden met de kwantiteit aan reviews die een slimme verlichting heeft ontvangen en de hoogte van de waardering. Vervolgens is de volgende top 10 ontstaan.

1. Philips Hue Entertainment Bundel voor 65 Inch Beeldscherm 1 HDMI Sync Box (incl. HDMI kabel) 1 Philips Hue Play.

Met de Philips Hue Entertainment Bundel creëer je een unieke en meeslepende media-ervaring. De bundel bevat een Philips Hue Play HDMI Sync Box, een HDMI-kabel en een Philips Hue Play. De sync box sluit je eenvoudig aan op een HDMI-apparaat zoals een streamingapparaat, gameconsole of settopbox. Op die manier kan je streamingdiensten zoals Netflix en Amazon Prime bekijken. Het unieke van de bundel is dat je Philips Hue Play ledstrip dimt, feller brandt en van kleur verandert, gelijktijdig met wat je op je 65 inch beeldscherm ziet. Je kunt het licht ook gebruiken om je media-ervaring af te stemmen. Met de Philips Hue Entertainment-app kun je de kleur van je Hue-verlichting aanpassen op basis van de scène die je bekijkt. Je kunt zelfs een spelmodus activeren waarmee je de verlichting kan laten reageren op wat er op je scherm gebeurt. Zo worden ook spannende scènes in je films en series nog intenser. Probeer het eens uit en laat je meeslepen door de entertainmentervaring die de Philips Hue Entertainment Bundel biedt.

2. AduroSmart ERIA® GU10 spot Tunable colour V2- 2-pack 2200K~6500K warm tot koud licht + RGB Zigbee Smart Lamp- werkt met.

AduroSmart ERIA® GU10 spot Tunable colour V2- 2-pack 2200K~6500K warm tot koud licht + RGB Zigbee Smart Lamp biedt een veelzijdige en energiezuinige oplossing voor het verlichten van uw ruimtes. Deze 2-pack lampen bieden een kleurtemperatuur van 2200K tot 6500K, zodat u de juiste sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid. De lampen zijn ook uitgerust met RGB LED's, waardoor u de lichtintensiteit en kleur kunt aanpassen. Deze intelligente lampen werken met Zigbee, waardoor ze eenvoudig kunnen worden geconfigureerd met een app. U kunt uw verlichting onder controle houden met de AduroSmart-app. Hiermee kunt u de helderheid, kleurtemperatuur en RGB-waarden regelen, zodat u het licht kunt aanpassen aan uw wensen. De lampen kunnen ook worden geïntegreerd met andere Zigbee-apparaten, waardoor u uw verlichtingsscenario's kunt automatiseren. Let op: een Hub/Bridge is noodzakelijk om deze lamp te kunnen besturen via de app. Zodra u de lampen heeft geïnstalleerd, kunt u ervoor zorgen dat uw huis altijd de juiste sfeer heeft. AduroSmart ERIA® GU10 spot Tunable colour V2- 2-pack 2200K~6500K warm tot koud licht + RGB Zigbee Smart Lamp biedt een veelzijdige manier om uw verlichting te veranderen en te perfectioneer.

3. Philips Hue Starterspakket White Filament E27 3 Hue Filament Lampen met Bridge Eenvoudige Installatie Werkt met Alexa.

Met dit Philips Hue Starterspakket White Filament E27 kun je eenvoudig jouw huis inrichten met slimme verlichting. Deze starterkit bestaat uit drie Philips Hue filament-lampen en de Hue Bridge, die een verbinding maken met jouw thuisnetwerk. De lampen geven een warmwitte gloed en creëren een gezellige sfeer. Met de Philips Hue app heb je een eenvoudige bediening van de lampen. Je kunt precies instellen welke kleurtinten je wilt, welke scènes je wilt creëren, de lampen dimmen of in- en uitschakelen met één druk op de knop. Bovendien is deze starterkit ook geschikt voor gebruik met Alexa, zodat je jouw slaapkamer gemakkelijk en snel kunt verlichten. De Philips Hue Starterspakket White Filament E27 is eenvoudig te installeren en biedt je een grote verscheidenheid aan opties.

4. Philips Hue Dimmer Switch Draadloze schakelaar Slimme verlichting Accessoire - incl. Batterij.

De Philips Hue dimmer switch is een accessoire waarmee je je Hue lampen nog slimmer maakt. De slimme schakelaar is gemakkelijk te bevestigen aan de muur, of je kunt de wandhouder bevestigen over de opening van je bestaande schakelaar en deze vervangen. Ook kan hij als handige afstandsbediening gebruikt worden. De dimmer switch is draadloos en werkt op batterijen. Deze zitten al in de verpakking inbegrepen. Met de dimmer switch kun je je verlichting precies instellen zoals jij het wil. Je kunt je lampen aan- en uitzetten, dimmen, verschillende lichtscènes instellen of zelfs instellen dat het licht automatisch aanschakelt bij bepaalde momenten van de dag. De Philips Hue dimmer switch is een eenvoudig, maar erg handig accessoire voor je slimme lampen. Bedien je verlichting nu op een heel nieuwe manier!

5. Philips Hue bewegingssensor.

Philips Hue bewegingssensor is jouw ultieme slimme verlichting. Met deze bewegingssensor kun je je slimme Hue lampen activeren telkens er iets beweegt in de kamer. Naast de bewegingsfunctie, beschikt de sensor ook over een daglichtsensor. Hij detecteert of er voldoende daglicht aanwezig is, waardoor je lampen alleen aan gaan als je ze nodig hebt. Je kunt de gevoeligheid van de sensor instellen via de Philips Hue app op je smartphone of tablet. De sensor werkt op batterijen en kan eenvoudig, magnetisch of met schroeven, overal in huis worden geplaatst. Met de Philips Hue bewegingssensor geniet je van ultieme verlichting in je huis. De sensor is zo geprogrammeerd dat hij precies weet wanneer hij moet aan- of uitgaan. Hij past zich aan aan je slaap- en leefschema, waardoor je altijd optimaal gebruik maakt van je verlichting. En dat alles met slechts één druk op de knop. De Philips Hue bewegingssensor is de perfecte oplossing voor wie een slimme, praktische en energiebesparende verlichting wil.

6. Philips Hue Bridge Slimme verlichting Accessoire - V2.

Met de Philips Hue Bridge heb je ultieme controle over het slimme verlichtingssysteem van Philips Hue. Met de Bridge kan je tot wel vijftig lampen en accessoires bedienen, waar je ook bent. Verbind de Bridge simpelweg met je router en gebruik de gratis Philips Hue app om je verlichting te personaliseren met onder meer timers, automatiseringen en aangepaste lichtscènes. En met geofencing kun je jouw verlichting zelfs zo instellen dat je thuis verwelkomd wordt. Heb je ook de Philips Hue Play HDMI sync box, dan kun je in combinatie met de Hue Bridge en de Hue app echt een bovengemiddelde lichtervaring creëren. Je verlichting zal veranderen in surround verlichting en zich naadloos aanpassen volgens de kleuren op je televisiescherm, ongeacht of je nu luistert naar een concert, streamt een film of speelt een game. De Philips Hue Bridge is dus de ultieme slimme verlichting accessoire voor iedereen die houdt van een gepersonaliseerde ervaring.

7. Philips Hue starterkit en gekleurd licht 2 x 9W E27 1100lm met Bridge.

Met de Philips Hue starterkit transformeer je je huis gemakkelijk en snel in een slimme thuis. Deze set bevat twee slimme Hue White ambiance en color standaardlampen met E27 fitting, met elk een sterkte van 1100 lumen. Je hebt de vrijheid om te kiezen uit koelwit licht voor meer focus, warmwit licht voor ontspanning of 16 miljoen prachtige kleuren om je stemming te veranderen. Daarnaast kan je met de Philips Hue app eenvoudig je eigen lichtrecepten creëren en instellen voor feestjes of als je gasten verwacht. De set is compleet met een Hue Bridge waardoor je toegang krijgt tot alle slimme verlichtingsfuncties. Zo kan je timers instellen, automatiseringen maken en de verlichting bedienen als je niet thuis bent. Het gebruik van deze Philips Hue starterkit is eenvoudig en zorgt voor een perfecte verlichting in je huis.

8. Philips Hue Tap dial switch draaischakelaar.

Met de Philips Hue Tap dial switch draaischakelaar maak je je huis nog slimmer. Met deze stijlvolle witte schakelaar bedien je tot wel drie verschillende kamers of zones afzonderlijk. Met slechts een simpele draai aan de knop kun je eenvoudig de helderheid van je Hue lampen aanpassen. De draadloze installatie bezorgt je een snelle toegang tot alle lichtscènes. De Philips Hue Tap dial switch is flexibel in te stellen. Je kunt de schakelaar bevestigen aan de muur, plaatsen op een magnetisch oppervlak of gebruiken als afstandsbediening. Wat je ook kiest, je huis wordt slimmer. Met deze schakelaar bedien je eenvoudig de helderheid van je Hue lampen in diverse kamers of zones. Geniet van de extra luxe dat je hebt met deze slimme draaischakelaar van Philips.

9. Philips Hue Tap dial switch draaischakelaar.

Met de slimme Philips Hue Tap dial switch draaischakelaar maak je je huis nog slimmer. Deze stijlvolle zwarte schakelaar biedt toegang tot maximaal drie Kamers of Zones en maakt het regelen van de helderheid van je Hue lampen eenvoudig. Bevestig de schakelaar op je muur voor een vast systeem, plaats hem op een magnetisch oppervlak of gebruik hem als draadloze afstandsbediening. De Tap dial switch is compatibel met alle Hue systemen en biedt je een snelle toegang tot alle lichtscènes, zoals warm wit licht tot energieke kleuren. Geniet van ultieme flexibiliteit en gemak bij het bedienen van je verlichting.

10. Philips Hue wall switch module slimme verlichting accessoire 2 stuks.

Met de Philips Hue wandschakelaarmodule kun je je huis met licht accentueren. Deze twee slimme verlichting accessoires voorkomen dat je lampen helemaal zonder stroom komen te zitten wanneer iemand de lichtschakelaar uitdoet. De module houdt je slimme Hue lampen altijd bereikbaar in de Hue app. Met je gewone lichtschakelaar kun je alle slimme lampen in een kamer of zone bedienen. Instellen van de wandschakelaarmodule is eenvoudig met de Hue app. Je kunt hiermee tot wel drie lichtscènes instellen. Druk gewoon op de schakelaar om door de zelfgekozen scènes te doorlopen. Om de wandschakelaarmodule te gebruiken heb je een Hue Bridge nodig (los verkrijgbaar). Met de Hue Bridge kun je 50 lampen en 12 accessoires bedienen in je hele huis, zelfs in de tuin. Je krijgt dan ook toegang tot geavanceerde functies in de Hue app, zoals timers en routines aanmaken of je lampen aan en uit doen als je niet thuis bent. De Philips Hue wandschakelaarmodule is een perfecte manier om je slimme verlichting te bedienen. Je kunt het licht precies zo instellen zoals jij het wil en krijgt hiermee een compleet verlichtingssysteem in huis.

Inhoudsopgave

Best geteste slimme verlichtingen - Vraag + antwoord

Voor tips & tricks op het gebied van design kun je terecht in ons blogoverzicht. Hier vind je inzichtelijk verhalen geschreven door designers uit het vak zelf.

Wij hebben voor jou gekeken welke webshops de beste deals aanbieden. Klik onder een van de slimme verlichtingen de je wilt op de button goedkoopste aanbieding en ga direct naar de webshop.

De rangschikking van de top 10 slimme verlichtingen is een algemeen beeld dat naar voren komt uit het gemiddelde van alle online reviews. Jouw keuze kan daar natuurlijk van afwijken. Vergelijk daarom goed de top 10 met elkaar om de juiste keuze voor jezelf te maken.

De consument bepaalt welke slimme verlichtingen er in de top 10 komen door ze aan te kopen, uit te proberen en reviews erover te schrijven. Zo zorgen we ervoor dat de reviews onafhankelijk en daarmee betrouwbaar zijn.

Blogger

Florence

Na mijn opleiding interieurdesign afgerond te hebben, heb ik de site InteriorChick.nl opgericht en ben ik zelf onder andere actief als blogger. Ons onderzoek naar het beste interieur geeft een interessant inkijkje in wat de consument zelf mooi en functioneel vindt op het gebied van interieur. Welke slimme verlichtingen dat zijn, vind je in onze top 10.

Waar let je op bij het kopen van een goed slimme verlichting product?

Heb je besloten om een slimme verlichting aan te kopen, maar weet je nog niet welke uit de top 10 de juiste voor jou is? Vergelijk ze dan met elkaar in de aspecten design, functionaliteit en prijs. Elke slimme verlichting in de top 10 is voorzien van een afbeelding, beschrijving en een button naar een webshop met de prijs. Bekijk de afbeelding om te zien of het mooi is, lees de beschrijving om te weten te komen of dit is wat je voor ogen hebt, en bedenk of de prijs die het kost het waard is voor jou.

slimme verlichting recensie - Conclusie

Kortom, na het bekijken van de top 10 producten, is het belangrijk dat je de slimme verlichting kiest die bij jou past. Alle slimme verlichting die op onze website beschikbaar zijn, zijn van hoge kwaliteit. Daarom is het een goed idee om te kijken naar de opties die je hebt en om te bepalen welke het beste bij je behoeftes past. Je kunt dan de slimme verlichting kiezen die je uiteindelijk gaat gebruiken. Na het lezen van deze top 10 producten weet je zeker dat je een goede keus hebt gemaakt. Je moet alleen nog bepalen welke voor jou het beste werkt. Hopelijk heb je genoeg kennis gekregen om een slimme verlichting uit te kiezen die precies bij jouw behoeftes past. Als je de juiste keus hebt gemaakt, kun je er zeker van zijn dat je de verlichting hebt die je nodig hebt. Veel succes bij het uitzoeken van slimme verlichting voor jouw huis!

Disclaimer: Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met je aankoop van een slimme verlichting? Neem dan contact op met de webshop over de retourvoorwaarden. Aangezien wij zelf geen slimme verlichtingen verkopen, zijn wij niet aansprakelijk voor de aankoop.

Gepubliceerd op: 3 jan. 2023